


– CARING IS SHARING –
5 RÄTTERS MENY MED MINGELTILLTUGG
MINGELTILLTUGG
Parmaskinka, färskostfylld minipaprika & oliver
Chilistekt scampi, syrad tomatsallad, koriander & sesamsticks
Hummersoppa, skaldjurssallad & timjan
MENY
Brynt gravad ryggbiff med shii-takesvamp, tryffelmajo,
parmesanost, kavringcrisp, rödbetor, chili, kapris & friterad grönkål
Halstrad sparris med gräslökshollandaise, ruccola, rödbetsskott & löjrom
Vitlöksstekt lammytterfilé på brynt svamp & schalottenlök,
vitrotspuré, rödvinssås & tryffelcrème
Tre sorters ost med egenkokt marmelad & kex
Dulche de leche-pannacotta med karamelliserade nötter,
salt kolasås & hallonmousse
Pris: 765:-/pp
– minimum 8 personer/meny
– Garnityr, uppläggnings- & värmeinstruktioner medföljer.
– Vinförslag mot förfrågan!
– Förgyll er kväll, hyr in kock & serveringspersonal.




– FESTMENY - KOMPONERA SJÄLV –
FÖRRÄTTER
Gubbröra på kavring med gräslök, 125:-
Halstrad sparris med gräslökshollandaise, rödbetsskott & parmesanost, 170:-
SMAKs skagenröra på grovt bröd med plocksallad, citron & löjrom, 180:-
Oxfilécarpaccio med parmesanost, ruccola, vitlöksbröd, lime & tryffelcréme, 190:-
Dillhalstrad röding med picklad fänkål, wasabicréme, forellrom, pumpernickel & chilisyrad sjökorall, 190:-
Brynt gravad ryggbiff med shii-takesvamp, tryffelmajo, kavringcrisp, rödbetor, chili, kapris & friterad grönkål, 210:-
Tapasbricka med parmaskinka, salami, marinerad parmesanost, grillade grönsaker, halstrad romansallad, syltad rödlök, grillad kronärtskocka, aioli, marinerade oliver, foccaciabröd & örter, 230:-
– beställes för 8 personer/bord


SOPPOR
Vitvinssmaksatt krämig svampsoppa med surdegsbröd, 155:-
Cognacsspetsad hummersoppa med skaldjurssallad & bakad västerbottensostbiskvi, 180:-
Krämig jordärtkockssoppa med halstrad pilgrimsmussla & rostade pistagenötter, 190:-


VARMRÄTTER
Lågtempbakad torskrygg på säsongens potatis- och primörer.
Serveras med rödvinssås, varmrökt sidfläsk samt
friterad kålrotsjulienne & ärtskott, 310:-
Stekt hälleflundrafilé med nötbrynt smör, pepparrot & räkor.
Serveras med potatisstomp, späda morötter, picklad gurka & kapris, 350:-
Apelsinstekt ankbröst på timjanrostade rotfrukter.
Serveras med sparrispotatispuré smaksatt med lagrad Herrgårdsost,
portvinsås & brynt svamp, 280:-
Vitlöksstekt lammytterfilé på brynt svamp & schalottenlök.
Serveras med potatisfondant, rosmarinreduktion & getostcréme, 300:-
Helstekt oxfilé på bädd av sauterade primörer.
Serveras med grönpepparsås, rödvinsreduktion & potatisgratäng, 360:-


DESSERT
Vit chokladkladdkaka med mörk choklad- och valnötscrème.
Serveras med kanel- och kolasås samt äppelsorbet, 120:-
SMAKs pavlova med säsongens bär.
Varvas med blåbär- och lemoncurd, vaniljgrädde, maräng & rostad mandel, 115:-
Creme Brulée smaksatt med äkta vaniljstång och stjärnanis.
Serveras med apelsinkaramell, limesockrade bär och sockrade valnötter, 130:-
Dulche de leche-pannacotta med karamelliserade nötter,
salt kolasås & hallonmousse, 125:-
– samtliga priser ovan gäller vid val av minst 2 rätter (varav 1 är varmrätt)
