501772602036347
top of page
silverstreck.png
silverstreck.png
– CARING IS SHARING –

5 RÄTTERS MENY MED MINGELTILLTUGG

 

MINGELTILLTUGG

Parmaskinka, färskostfylld minipaprika & oliver
Chilistekt scampi, syrad tomatsallad, koriander & sesamsticks
Hummersoppa, skaldjurssallad & timjan

MENY

Brynt gravad ryggbiff med shii-takesvamp, tryffelmajo,
parmesanost, kavringcrisp, rödbetor, chili, kapris & friterad grönkål

 

Halstrad sparris med gräslökshollandaise, ruccola, rödbetsskott & löjrom

 

Vitlöksstekt lammytterfilé på brynt svamp & schalottenlök,
vitrotspuré, rödvinssås & tryffelcrème

 

Tre sorters ost med egenkokt marmelad & kex

 

Dulche de leche-pannacotta med karamelliserade nötter,
salt kolasås & hallonmousse

Pris: 725:-/pp

 

– minimum 8 personer/meny
– Garnityr, uppläggnings- & värmeinstruktioner medföljer.
– Vinförslag mot förfrågan!
– Förgyll er kväll, hyr in kock & serveringspersonal.

Kött AdobeStock_96216750.jpeg
Carpaccio ruccola parmesan AdobeStock_289629168.jpeg
silverstreck.png
silverstreck.png
– FESTMENY - KOMPONERA SJÄLV –

FÖRRÄTTER

Gubbröra på kavring med gräslök, 110:-

 

Halstrad sparris med gräslökshollandaise, rödbetsskott & parmesanost, 155:-


SMAKs skagenröra på grovt bröd med plocksallad, citron & löjrom, 165:-


Oxfilécarpaccio med parmesanost, ruccola, vitlöksbröd, lime & tryffelcréme, 175:-


Dillhalstrad röding med picklad fänkål, wasabicréme, forellrom, pumpernickel & chilisyrad sjökorall, 175:-

Brynt gravad ryggbiff med shii-takesvamp, tryffelmajo, kavringcrisp, rödbetor, chili, kapris & friterad grönkål, 195:-
 

Tapasbricka med parmaskinka, salami, marinerad parmesanost, grillade grönsaker, halstrad romansallad, syltad rödlök, grillad kronärtskocka, aioli, marinerade oliver, foccaciabröd & örter, 210:-

– beställes för 8 personer/bord

Gubbröra AdobeStock_227781472.jpeg
Vit soppa AdobeStock_106330700.jpeg
SOPPOR

Vitvinssmaksatt krämig svampsoppa med surdegsbröd, 140:-

 

Cognacsspetsad hummersoppa med skaldjurssallad & bakad västerbottensostbiskvi, 165:-

 

Krämig jordärtkockssoppa med halstrad pilgrimsmussla & rostade pistagenötter, 175:-

svampsoppa AdobeStock_183908217.jpeg
Torsk rygg AdobeStock_428249240.jpeg
VARMRÄTTER

Lågtempbakad torskrygg på säsongens potatis- och primörer.
Serveras med rödvinssås, varmrökt sidfläsk samt
friterad kålrotsjulienne & ärtskott, 295:-

Stekt hälleflundrafilé med nötbrynt smör, pepparrot & räkor.
Serveras med potatisstomp, späda morötter, picklad gurka & kapris, 335:-

Apelsinstekt ankbröst på timjanrostade rotfrukter.
Serveras med sparrispotatispuré smaksatt med lagrad Herrgårdsost,
portvinsås & brynt svamp, 265:-

Vitlöksstekt lammytterfilé på brynt svamp & schalottenlök.
Serveras med potatisfondant, rosmarinreduktion & getostcréme, 285:-

Helstekt oxfilé på bädd av sauterade primörer.
Serveras med grönpepparsås, rödvinsreduktion & potatisgratäng, 345:-

gås AdobeStock_497375662.jpeg
Pavlova AdobeStock_124922785.jpeg
DESSERT

Vit chokladkladdkaka med mörk choklad- och valnötscrème.
Serveras med kanel- och kolasås samt äppelsorbet, 105:-

SMAKs pavlova med säsongens bär.
Varvas med blåbär- och lemoncurd, vaniljgrädde, maräng & rostad mandel, 100:-

Creme Brulée smaksatt med äkta vaniljstång och stjärnanis.
Serveras med apelsinkaramell, limesockrade bär och sockrade valnötter, 115:-

Dulche de leche-pannacotta med karamelliserade nötter,
salt kolasås & hallonmousse, 110:-

 

– samtliga priser ovan gäller vid val av minst 2 rätter (varav 1 är varmrätt)
 

CREME CARAMELL AdobeStock_291741765.jpeg
bottom of page